Jelenlegi hely

Afrikai fehérhasú törpesüni

lizu képe
Fórum: 

Tisztelt Doktornő!

Van egy 8 hetes sünim, aki pár napja van nálam! Most már eszik szépen, bár az almán , a macskatápon és a kukacon kívül eddig mást nagyon nem evett meg! Van lámpája is, hogy ne fázzon, ha hűl a szoba! Lehet ezért, vagy mert még pici, éjjel is alszik általában, azt halljuk csak, hogy ropogtatja a kaját! Egyik nap voltunk állatorvosnál vele féregtelenítésen és levágattuk a körmeit, azt mondta az orvos, jól néz ki! Viszont aznap volt először, hogy este hirtelen elterült oldalra és feküdt kb 20 mpercig, majd felpattant és futott tovább! Gyors mozgású nagyon, de előtte remegett! Ma meg szintén remegett, miután megette a 2. Kukacát, de ez mindig csak azután van, hogy felkeltem! Ami igazán megijesztett az az volt, hogy pár lépést úgy tett, hogy húzta a hátsó lábait! Átraktam a plédjére ott meg már normálisan ment! Egész este nem volt gond a továbbiakban!
Ön szerint mi lehet a probléma? Nagyon félek, Nehogy esetleg a WHS legyen, de azt olvastam, az 4 hónapos kor körül jöhet elő először!
Itt Sopronban van egy orvos, aki fogad süniket is, de nem erre specializálódott! Vigyem máshova?
Köszönöm válaszát!
Köszönettel: Edina

Kedves Edina!

Úgy gondolom nem kell aggódnia! Még elég rövid időt töltöttek együtt, nem ismerik egymás szokásait. A járást a padozat nagy mértékben befolyásolja. Ha nem csúszós felületen szépen járt akkor nem hiszem, hogy mozgásszervi gondja lenne.

Üdvözlettel. Dr. Farkas Patírcia