Jelenlegi hely

Kemèleon szembetegsèg

Fórum: 

Tisztelt Doktorno!Kamimnak mar lassan egy hete osszeragadt a jobb szeme (egy cseppet hasznalok amit meg az allatorvos irt fel a nostenyhez, a nostenynek is ugyanez volt a baja azzal a kivetellel h neki a szeme alja nem volt belilulva) most ez a csepp nem akar segiteni, tegnap eszrevettem h a masik szemet is be-becsukja neha,ma viszont mar az is becsukva maradt, az agakba sot ha kiveszem meg a kezembe is beledorgoli a szemet,mert annyira zavarja, latszik h mozgatja a szemgolyojat,probalja kinyitni a szemet de nem sikerul neki, ma mar enni sem evett mert nem latja az elesèget.Tudna nekem segiteni?

Kedves Ádám!

Itt szájon át adott antibiotikumos kúrára is szükség lesz és feltehetően egy hatóanyag váltás is jó lenne a szemcsepp tekintetében. Mindenképpen menjenek vissza orvosukhoz.

Üdvözlettel: Dr. Farkas Patrícia

Üdv! olvastam a fenti problémát és az én kaméleonomnál is valami hasonló jelentkezett a minap! A jobb szeme mintha picit duzzadt lenne, és folyamatosan csukva tartja. Tojás rakás időszakában vagyunk, ma reggel egyszer-kétszer le is esett az ágakról, feltételezem a szeme miatt.Lefényképeztem esetleg van mód átküldeni önnek Doktornő?!

Kedves Boldric!

Link formájában ide szokták a gazdik feltölteni a képeket.

Üdvözlettel: Dr. Farkas Patrícia